Vi byder dig velkommen til NGor Island Surf camp

Et surferparadis på en lille ø omgivet af verdensklasse bølger - tæt på centrum af Senegals hovedstad, Dakar. Surfcampen tilbyder et pænt og rent sted, hvor du kan nyde vores 'Endless Summer livsstil'. Campen byder på et oplholdsområde med opvarmet pool, udendørs brusere og liggestole - et perfekt sted at slappe af efter en lang dag med surfing..

Læs mere

Visit the NGor Island Surf Camp - Facebook page Updates on Twitter Instagram Youtube Google+

Book Now

Spotmap og surf guiding

Hver dag bringer en af vores lokale surf guides dig til det bedste af de 21 surf spots. De beste surfspots i Senegal ligger alle rundt om halvøen Almadies, som er det mest vestlige punkt i Afrika. Her fanges alt swell, som kommer fra syd, vest og nord. Større swell vindue findes ikke andre steder i Afrika.

Læs mere

Læs om surfing i Senegal

Surf Camp NGor Island - Dakar - Senegal

Mad

Vores senegalesiske kok tilbereder hver dag vores aftensmad, som varierer mellem lokale retter samt forskellige vestafrikanske og europæiske retter. Til morgenmad tilbyder vi kaffe, the, kakao, afrikansk marmelade, afrikansk chokolade pålæg, frugt osv.

Ved fællesspisningen om aftenen i surf campen prøver vi at give vores gæster en mulighed for at opleve forskellige afrikanske retter, da de er utroligt gode og har masser af smag. Vores kok går hver morgen på indkøb på det lokale marked og køber lokale grønsager og fisk fanget i farvandet omkring øen samme morgen fra de lokale fiskere.. Til frokost er der masser af tilbud på øen. De mange forskellige restauranter på stranden tilbyder alt fra friskfanget fisk, kylling, grillet kød og meget andet. Der er også to små butikker i gåafstand fra surf campen, som sælger alt fra drinks og hvad du ellers måtte have brug for.