Hver dag tager vores lokale surf guides dig til det bedste af de 21 surf spots. De beste surfspot i Senegal ligger alle rundt om halvøen Almadies, som er det mest vestlige punkt i Afrika. Her fanges alt swell, som kommer fra syd, vest og nord. Større swell vindue findes ikke andre steder i Afrika.

Der er bølger i Senegal året rundt - næsten 2 gange så consistent i forhold til Frankrig og Morocco om sommeren. Efter næsten 50 med surfing i Senegal har det aldrig været et haj angreb.

Vi gør altid vores bedste for at sørge for, at vores gæster er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Vi tjekker de lokale swell forecasts og mere vigtigt altid et øje på de forskellige spots ved solopgang. Hvis forholdene er gode ringer camp klokken og første session inden morgenmad.Der er altid en kop kaffe og lidt frugt klar inden føste solopgang session. Vores bådmand "Bai Dam" sover i campen og er altid klar til at sejle os til fastlandet eller ud til spottene omkring øen.

Guiding
Klokken 10 efter morgenmaden er der en frisk opdateret swell report klar. Vi sender vores gæster til de forskellige spots efter niveau med vores surf guides. Så står der surfing på programmet hele dagen:) Alesanne vores mini bus chaffør venter på fastlandet, hvis det er det bølgerne er bedst. Bai Dam er på "standby" hele dagen, klar til at sejle os rundt til de forskellige spots ved øen.

VIgtigst ved vores surf guiding er, at vores gæster for mest ud af deres surf trip. Surfer de bedste bølger med den bedste lokale kendskab. Et stort swell vindue, ændringer i vind forhold gør at forholdene hele tiden ændres. Vores guides er tilrådighed for at hjælpe vores gæster læse "entrance and exit points" til de forskellige surf spots, tidevandet, bølger og vind. For at sikre at vores gæster for mest ud af forholdene i forhold til niveau.

Afstand til de forskellige surf spots fra NGor Island Surfcamp

  • NGor right og left 1 minut
  • Ouakam 5 min. med boat og 8 min. med bil.
  • Secret, Vivier, Speed point, Club Med 5 min. båd og 5 min. med bil
  • Baides des Carpes and Loic Left 5 minuter med båd
  • Virage beach break 5 minuter med båd
  • Yoff Island left og right 15 minuter med båd
  • Ved ekstraordinære store swells, arrangerer vi ture til Petit Côte, det tager omkring 45 minutter til en times kørsel.